Bllok shënimesh

Bllok shënimesh me fragmente dokumentesh në kapak. Ngjyra kafe, materiali lëkurë. Blloku është i vendosur në një kuti.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

11,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

6,000 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

1,000 Lekë

Varëse argjendi (Medalioni i Kamenës)

43,000 Lekë

Lojë formuese (puzzle)

1,500 Lekë