Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus

Fragment në dru të kompersuar, nga kodiku Beratinus Purpureus. Dimensionet 15 x 21 cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

75,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

6,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,000 Lekë

Magnete (dekoruese, fiksuese shënimesh)

2,000 Lekë

Stilolapsa (set,2 cp)

2,000 Lekë