Kravatë, butona, spilë (set)

Set me kravatë, “binjakë” për këmishë (butona) dhe spilë. Kravata ka dekor nga piktura të njohura shqiptare. Butonat kanë firma të personaliteteve të njohur shqiptar dhe spila është një riprodhim i një prej urdhërave të dhënë nga Mbreti Zog I

Afati i lëvrimit: 5 ditë ditë pasi është kryer pagesa.


29,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Bluzë (t-shirt), kapuç, shall dhe çadër (set)

6,000 Lekë

Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit

2,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,000 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

1,000 Lekë