Mbajtëse telefoni (kasë)

Mbajtëse telefoni (kasë) me fragmente dokumentesh. Në dy ngjyra, e zezë dhe e bardhë. E përshtatshme për ( lphone 6 , lphone 6 + , lphone 11 , lphone 11 pro , l phone 11 promax , Samsungs 6, samsungs 7 , samsung s6 edge , samsungs 7 edge , samsung s 8, samsungs 8 edge , samsung s9, samsung s9+, samsung s10, samsung s10+, samsung s20, samsung s20)

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

5,000 Lekë

Lojë 3 në 1

7,000 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë

Depozitë baterie lëvizëse (me lidhje fizike)

8,000 Lekë