Portofol për kartvizita

Portofol për kartvizita, ngjyra e zezë. Portofoli është dekoruar me firma personalitetesh dhe është vendosur në një kuti kartoni.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

6,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Kapaku i kodikut Aureus Anthimi (riprodhim në bronx)

600,000 Lekë

Medalje

2,000 Lekë

Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit

2,000 Lekë

Filxhanë për kafe, në qeramikë (4 cp)

3,000 Lekë