Stilograf

Stilografi është dekoruar me firmën e Ismail Qemalit dhe shoqërohet me bojën përkatëse. Ngjyra e zezë. Stilografi dhe boja janë vendosur në një kuti të zezë, kapaku i së cilës është dekoruar me fragmente dokumentesh.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

5,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Stilolaps, hapëse letrash dhe lupë (set)

10,000 Lekë

Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit

2,000 Lekë

Bllok shënimesh

11,000 Lekë

Kapaku i kodikut Aureus Anthimi (riprodhim në bronx)

600,000 Lekë