Stilolaps, hapëse letrash dhe lupë (set)

Set zyre me stilolaps, hapëse letrash dhe lupë. Ngjyra e zezë. Objektet janë vendosur në një kuti të zezë kapaku i së cilës ka fragmente dokumentesh.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

10,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

9,000 Lekë

Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

6,000 Lekë

Filxhan i madh në qeramikë

2,000 Lekë