Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

Set zyre me: Bllok shënimesh i cili është dekoruar me fragmente dokumentesh, mbajtëse kartëvizitash dekoruar me vula nga shoqëritë shqiptare jashtë vendit në fillim shek. XX, mbështetësi për “mouse” është dekoruar me imazhe të urdhërave dhe medaljeve dhëna gjatë viteve, dhe Flash USB është i gjithi në dru bambuje

Afati i lëvrimit 5 ditë pasi është kryer pagesa.

6,000 Lekë + Kosto postare

Vijoni me pagesën!

[{"id":"59","name":"Shqip\u00ebri (Tiran\u00eb)","zone":"6","top":"200"},{"id":"60","name":"Shqip\u00ebri (Qytete t\u00eb tjera)","zone":"5","top":"199"},{"id":"19","name":"Kosov\u00eb","zone":"2","top":"198"},{"id":"52","name":"Afrika e Jugut","zone":"3","top":""},{"id":"41","name":"Bjellorusia","zone":"1","top":""},{"id":"17","name":"Kin\u00eb","zone":"3","top":""},{"id":"47","name":"Lihtenshtajni","zone":"1","top":""},{"id":"51","name":"Mali i Zi","zone":"2","top":""},{"id":"44","name":"Qipro","zone":"1","top":""},{"id":"34","name":"Spanj\u00eb","zone":"1","top":""},{"id":"36","name":"Tajland\u00eb","zone":"3","top":""},{"id":"57","name":"Vatikan","zone":"1","top":""},{"id":"3","name":"Belgjik\u00eb","zone":"1","top":null},{"id":"42","name":"Bosnia and Hercegovina","zone":"1","top":null},{"id":"4","name":"Bullgari","zone":"1","top":null},{"id":"5","name":"\u00c7eki","zone":"1","top":null},{"id":"43","name":"Columbi ","zone":"4","top":null},{"id":"6","name":"Danimark\u00eb","zone":"1","top":null},{"id":"7","name":"Estoni","zone":"1","top":null},{"id":"8","name":"Finland","zone":"1","top":null},{"id":"2","name":"Franc\u00eb","zone":"1","top":null},{"id":"45","name":"Gjeorgji","zone":"3","top":null},{"id":"1","name":"Gjermani","zone":"1","top":null},{"id":"9","name":"Greqi","zone":"2","top":null},{"id":"10","name":"Holland","zone":"1","top":null},{"id":"11","name":"Hong Kong","zone":"3","top":null},{"id":"12","name":"Hungari","zone":"1","top":null},{"id":"13","name":"Indi","zone":"3","top":null},{"id":"58","name":"Irland\u00eb","zone":"1","top":null},{"id":"46","name":"Island","zone":"1","top":null},{"id":"14","name":"Itali","zone":"2","top":null},{"id":"15","name":"Japoni","zone":"3","top":null},{"id":"16","name":"Kanada","zone":"4","top":null},{"id":"18","name":"Kore","zone":"3","top":null},{"id":"20","name":"Kroaci","zone":"1","top":null},{"id":"21","name":"Letoni","zone":"1","top":null},{"id":"22","name":"Lituani","zone":"1","top":null},{"id":"23","name":"Luksemburg","zone":"1","top":null},{"id":"48","name":"Malta","zone":"1","top":null},{"id":"24","name":"Maqedoni","zone":"2","top":null},{"id":"25","name":"Meksike","zone":"4","top":null},{"id":"49","name":"Moldavi","zone":"1","top":null},{"id":"50","name":"Monaco ","zone":"1","top":null},{"id":"26","name":"Norvegji","zone":"1","top":null},{"id":"27","name":"Poloni","zone":"1","top":null},{"id":"28","name":"Portugali","zone":"1","top":null},{"id":"29","name":"Rumani","zone":"1","top":null},{"id":"30","name":"Senegal","zone":"3","top":null},{"id":"31","name":"Serbi","zone":"1","top":null},{"id":"32","name":"Sllovaki","zone":"1","top":null},{"id":"33","name":"Slloveni","zone":"1","top":null},{"id":"53","name":"Sri lanka ","zone":"3","top":null},{"id":"35","name":"Suedi","zone":"1","top":null},{"id":"54","name":"Taiwan ","zone":"3","top":null},{"id":"55","name":"Tunizi ","zone":"3","top":null},{"id":"37","name":"Turqi","zone":"1","top":null},{"id":"38","name":"U.S.A","zone":"4","top":null},{"id":"56","name":"Ukraine","zone":"3","top":null},{"id":"39","name":"Uruguaj","zone":"4","top":null},{"id":"40","name":"Vietnam","zone":"3","top":null}]
[{"id":"5","name":"SHQIP\u00cbRI jasht\u00eb Tirane"},{"id":"1","name":"zone EU"},{"id":"2","name":"zone shtetet fqinj\u00eb"},{"id":"3","name":"zone AZI-AFRIK\u00cb"},{"id":"4","name":"ZON\u00cb - AMERIK\u00cb AUSTRALI"},{"id":"6","name":"Tiran\u00eb"}]

450
Dërgesat do të kryhen përmes Postës Shqiptare ose çdo poste të shpejtë në Republikën e Shqipërisë. Vlera e shtuar e dërgesës që do të aplikohet është në varësi të produktit (pesha, përmasat, etj) dhe vendit. Çdo objekt i porositur ka një afat lëvrimi sipas përcaktimit në produkt. Afati llogaritet në ditë pune.