Medalje

3,500 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në dru)

4,200 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,500 Lekë

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Lojë formuese (puzzle)

1,800 Lekë

Lojë formuese (puzzle) dhe top

2,700 Lekë

Kapaku i kodikut Aureus Anthimi (riprodhim në bronx)

2,380,000 Lekë

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

2,420,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

8,800 Lekë

Fragment nga kodiku Aureus Anthimi

3,900 Lekë

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus (Riprodhim)

1,190,000 Lekë

Kalendari i Hasan Tahsinit

2,300 Lekë

Çantë shpine (backpack)

6,200 Lekë

Portofol për karta

5,400 Lekë

Depozitë baterie lëvizëse (me lidhje fizike)

5,700 Lekë

Kufje (dëgjimi)

6,900 Lekë

Depozitë baterie (Power bank)

4,000 Lekë

Stilolaps "penë" + bojë + kuti

5,800 Lekë

Lojë Xhenga

2,200 Lekë

Përparëse kuzhine

2,500 Lekë

Set enoteke

7,200 Lekë

Set zyre: stirolapsa dhe hapëse letre

5,900 Lekë

Orë muri

4,600 Lekë

Bllok shënimesh A5

3,900 Lekë

Bllok shënimesh A6

8,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

4,000 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

68,000 Lekë

Varëse argjendi (Medalioni i Kamenës)

100,000 Lekë

Magnete (dekoruese, fiksuese shënimesh)

3,600 Lekë

Portofol

4,000 Lekë

Aksesorë telefoni

1,900 Lekë

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

3,000 Lekë

Lojë 3 në 1

5,500 Lekë

Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit

2,400 Lekë

Filxhan i madh në qeramikë

2,100 Lekë

Filxhanë për kafe, në qeramikë (4 cp)

3,600 Lekë

Bluzë (t-shirt), kapuç, shall dhe çadër (set)

5,000 Lekë

Fragment dokumenti (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Stilolapsa (set,2 cp)

4,400 Lekë

Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

6,900 Lekë

Kravatë, butona (set)

14,000 Lekë