Lojë Xhenga

Lojë Xhenga me 42 tulla. Në çdo tullë është një vit i rëndësishëm nga historia e Shqipërisë. Tullat janë vendosur një një qese tekstile.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

5,000 Lekë

Përparëse kuzhine

2,000 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

1,000 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë