Set zyre: stirolapsa dhe hapëse letre

Kompleti me dru palisandër përfshin: një stilolaps druri me mekanizëm
rrotullues me shkrim blu, një stilolaps prej druri me fishek shkrimi blu
dhe një hapëse letrash.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

5,900 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Fragment dokumenti (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Aksesorë telefoni

1,900 Lekë

Filxhan i madh në qeramikë

2,100 Lekë