Bllok shënimesh A5

Bllok A5
Bllok A5 me 160 faqe me vija dhe kopertinë të fortë
prej PU për shënime. Me faqeshënues të zi dhe rrip gome

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

3,900 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Portofol

4,000 Lekë

Depozitë baterie (Power bank)

4,000 Lekë

Lojë Xhenga

2,200 Lekë

Kalendari i Hasan Tahsinit

2,300 Lekë