Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

Varëse argjendi e larë në flori me fragmente nga Deklarata e Pavarësisë dhe pamje e Ismail Qemalit. Varësja shoqërohet me një kuti druri.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

60,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë formuese (puzzle) dhe top

2,000 Lekë

Bluzë (t-shirt), kapuç, shall dhe çadër (set)

6,000 Lekë

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

3,000,000 Lekë

Magnete (dekoruese, fiksuese shënimesh)

2,000 Lekë