Fragment dokumenti (në formë pergamene)

Riprodhim fragment dokumenti (ferman/kodik, etj.) mbështjellë në formë pergamene. Objekti është i vendosur në një kuti të dekoruar.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

3,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus (Riprodhim)

1,190,000 Lekë

Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

6,900 Lekë

Bllok shënimesh A5

3,900 Lekë

Medalje

3,500 Lekë