Filxhanë për kafe, në qeramikë (4 cp)

Set filxhanë kafeje në qeramikë (4 cp), ku çdo filxhan ka një imazh nga fotografitë që ruhen në Fototekën e DPA.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

3,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Fragment nga kodiku Aureus Anthimi

4,000 Lekë

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

3,000,000 Lekë

Bluzë (t-shirt), kapuç, shall dhe çadër (set)

6,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,000 Lekë