Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

Pllakate me kuti kastori të kuq dhe pllakatë inoxi gold
Materiali: Kuti e veshur me kamosh të kuq
Përmasa e pllakës: 11.5cm x 15cm
Përmasa e kutisë: 16cm x 20.5cm x2cmAfati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

3,500 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë formuese (puzzle) dhe top

2,700 Lekë

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

2,420,000 Lekë

Bllok shënimesh A6

8,000 Lekë

Kalendari i Hasan Tahsinit

2,300 Lekë