Varëse argjendi (Medalioni i Kamenës)

Varëse argjendi, riprodhim i Medalionit të Kamenës. Varësja shoqërohet me një kuti druri.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

100,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Fragment dokumenti (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Stilolapsa (set,2 cp)

4,400 Lekë

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus (Riprodhim)

1,190,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

8,800 Lekë