Çantë shpine (backpack)

Çantë shpine në e bërë nga poliestër rezistent 300D RPET pa PVC,
e bërë nga plastika e ricikluar, me qëllim që të promovojë
ripërdorimin e mbetjeve plastike dhe të kontribuojë në
qëndrueshmërinë e planetit. Xhep kryesor me rripa dhe mbyllje
metalike, me kopsa ,me xhep me zinxhir përpara.
Brenda me xhep për laptop deri në 15 inç dhe tablet deri në 10 inç.
Rripa tek shpatullat të rregullueshme.
Poliester 300D RPET
Madhësia: 27 x 42 x 14 cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

6,200 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Orë muri

4,600 Lekë

Filxhan i madh në qeramikë

2,100 Lekë

Bluzë (t-shirt), kapuç, shall dhe çadër (set)

5,000 Lekë

Stilolaps "penë" + bojë + kuti

5,800 Lekë