Depozitë baterie lëvizëse (me lidhje fizike)

Depozitë baterie me lidhje fizike për telefonë dhe çdo paisje elektronike. 500 VIAT, 4 Dioda që tregojnë nivelin e baterisë, mikrousbë 5V/2A. E përshtatshme për paisjet ISO dhe Android. Objekti është dekoruar me fragmente dokumentesh dhe në dru bambuje

Afati i lëvrimit 2 ditë pasi është kryer pagesa.

8,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Portofol për kartvizita

6,000 Lekë

Kalendari i Hasan Tahsinit

2,500 Lekë

Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit

2,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,000 Lekë