Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit

Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit. Ngjyra e verdhë. Çakmaku është vendosur në një kuti metalike me logon e DPA.
SQARIM: Çakmaku është një objekt të cikin shërbimi postar nuk e dërgon, për shkaqe sigurie, prandaj mund të tërhiqet vetëm fizikisht pranë DPA.

Afati i lëvrimit: 5 pasi është kryer pagesa.

2,400 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë Xhenga

2,200 Lekë

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

3,000 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

68,000 Lekë

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus (Riprodhim)

1,190,000 Lekë