Përparëse kuzhine

Përparëse kuzhine me foto kulinarie nga fototeka e DPA. Materiali pambuk, përmasat 65 x 93 cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,500 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Aksesorë telefoni

1,900 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

8,800 Lekë

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus (Riprodhim)

1,190,000 Lekë