Orë muri

Orë muri, me Deklaratën e Pavarësisë në sfond. Diametri Ø28 x 4,6 cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

5,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

5,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në dru)

3,000 Lekë

Stilolaps, hapëse letrash dhe lupë (set)

10,000 Lekë