Magnete (dekoruese, fiksuese shënimesh)

Magnete dekoruese dhe fiksuese shënimesh në pjesë metalike. Magnetet janë dekoruar me fragmente të pullave shqiptare në vite. Janë vendosur në një kuti druri.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus

75,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

5,000 Lekë

Lojë formuese (puzzle) dhe top

2,000 Lekë