Aksesorë telefoni

Mbajtese Celulari
Mbajtëse antibakteriale për smartphone në një dezajn elegant
me ngjyrë të bardhë.

Mbajtese Celulari magnetike per makine
Adeziv dhe magnetik
Madhesia: x 3 x cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

1,900 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus (Riprodhim)

1,190,000 Lekë

Kravatë, butona (set)

14,000 Lekë

Depozitë baterie lëvizëse (me lidhje fizike)

5,700 Lekë

Bllok shënimesh A6

8,000 Lekë