Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

Gotë
Kupa e linjës natyrale me kapacitet 350 ml, bërë nga PP me vena,
me shiritin e jashtëm në tapë natyrale dhe kapak të bërë nga bambu.
Çertifikuar nga kategoria e ushqimit, duke garantuar sigurinë kur
ushqimi është në kontakt me materialin e përdorur për prodhimin e produktit.
Paraqitur në një kuti tërheqëse me eko-dizajn. 350 mlPP/ Bambu
Madhësia: 08,7 x 1 0 ,8 cm | 8,7 Ø
Bllok Shënimesh
Notepad i linjës Nature me karikues wireless.
Bllok shënimesh 64 fletësh me planimetri me vija,
vend për të vendosur stilolpasin dhe llastik për mbyllje.
3 xhepa në pjesën e brendshme për mbajtje kartash
Wireless 5W.
Madhësia: 17,5 x 22,5 x 3 cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

8,800 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

2,420,000 Lekë

Filxhan i madh në qeramikë

2,100 Lekë

Depozitë baterie (Power bank)

4,000 Lekë

Stilolapsa (set,2 cp)

4,400 Lekë