Kufje (dëgjimi)

Kufje me sistem ANC (Active Noise Cancellation). Lidhja e dyfishtë: me valë përmes
Bluetooth® 5.0 dhe folesë 3.5 mm, kabllo e përfshirë. I palosshëm,
pa duar dhe i rikarikueshëm USB (kabllo i përfshirë).
Prizë Jack 3,5 mm. Bateria 300 mAh
Madhesia:20 x 18 x 8 cm | 225 gr.

Afati i lëvrimit 5 ditë pasi është kryer pagesa.

6,900 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

3,000 Lekë

Orë muri

4,600 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

68,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,500 Lekë