Bluzë (t-shirt), kapuç, shall dhe çadër (set)

Set me bluzë (t-shirt) me imazhe të personaliteteve shqiptare, kapuçi, shalli dhe çadra janë dekoruar me firma personalitetesh.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

6,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Bllok shënimesh

11,000 Lekë

Lojë formuese (puzzle)

1,500 Lekë

Magnete (dekoruese, fiksuese shënimesh)

2,000 Lekë

Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

6,000 Lekë