Lojë 3 në 1

Lojë, 3 në 1 (shah, dam, mos u nxeh), dekoruar nga jashtë me firmat e personaliteteve shqiptare

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

7,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë Xhenga

2,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në dru)

3,000 Lekë

Filxhanë për kafe, në qeramikë (4 cp)

3,000 Lekë

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

2,000 Lekë