Fragment nga kodiku Aureus Anthimi

Fragment në peçigllas, nga kodiku Aureus Anthimi. Objekti është vendosur në një kuti druri. Përmasat 20 x 30 x 0 .8 cm

Afati i lëvrimit: 5 pasi është kryer pagesa.

4,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus

75,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

9,000 Lekë

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

2,000 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë