Stilolaps "penë" + bojë + kuti

Set pendë me mbajtëse, shishe boje royal blu dhe 5 madhësi shkrimi
Materiali: Metal
Përmasat:
Përmasat e pendës janë 23 x 4 x 0.7cm
Përmasat e kutisë 26 x 12x 4cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

5,800 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Orë muri

4,600 Lekë

Bllok shënimesh A6

8,000 Lekë

Kapaku i kodikut Aureus Anthimi (riprodhim në bronx)

2,380,000 Lekë

Lojë 3 në 1

5,500 Lekë