Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në dru)

Pllakatë druri me hapje me menteshë ngjyrë e kuqerremtë
Materiali: MDF e përpunuar
Permasa e pllakes: 25cm x 20cm x 1.7cm
Permasa e kutise: 27.5cm x 22.5cm x 4.5cm


Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

4,200 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

3,000 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Magnete (dekoruese, fiksuese shënimesh)

3,600 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

68,000 Lekë