Bllok shënimesh A6

Bllok shënimesh me fragmente dokumentesh në kapak.
Me 6 ndarje për karta dhe 2 xhepa.
Materiali: Lëkurë
Madhesia: 10.5cm x14.85cm


Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

8,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Stilolaps "penë" + bojë + kuti

5,800 Lekë

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

3,000 Lekë

Kapaku i kodikut Aureus Anthimi (riprodhim në bronx)

2,380,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

8,800 Lekë