Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

Deklaratë e Pavarësisë së Shqipërisë, në tekstil formë pergamene e cila mund të varet në mur

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

1,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Kravatë, butona, spilë (set)

29,000 Lekë

Stilolaps, hapëse letrash dhe lupë (set)

10,000 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë

Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

6,000 Lekë