Set enoteke

Set enoteke me, hapëse vere, matës temperature dhe tapë. Kutia mbajtëjtëse është dekoruar me fushë shahu dhe seti i gurëve. Ngjyra e kutisë vishnje.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

8,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë

Portofol për kartvizita

6,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

5,000 Lekë

Depozitë baterie lëvizëse (me lidhje fizike)

8,000 Lekë