Medalje

Medalja
Medalje metalike me rrip në material poliester , të kuq.
Materiali: Metal
Permasa: 50cm rripi dhe 5cm diametri medaljes
Metoda personalizimit: Gdhendje ne laser

Kutia
Kuti druri
Ngjyra: Pana Natyrale
Permasa: 12.5cm x 10.5cm x 5cm
Metoda personalizimit: Printim direkt mbi material


Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

3,500 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Aksesorë telefoni

1,900 Lekë

Portofol

4,000 Lekë

Bluzë (t-shirt), kapuç, shall dhe çadër (set)

5,000 Lekë

Bllok shënimesh A5

3,900 Lekë