Kalendari i Hasan Tahsinit

Kalendar me tre pllaka druri,
dy pllaka me dimension 18x18 cm,
pllaka e mesit në formë rrethi, që rrotullohet,
me diametër 16 cm. Pllaka e sipërme me hapesirë
për të mundësuar rrotullimin e pllakës rrethore
si dhe printin e vitit përkatës


Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,300 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

3,000 Lekë

Kravatë, butona (set)

14,000 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Lojë formuese (puzzle)

1,800 Lekë