Portofol

Portofol lëkure ngjyra e zezë

Me 6 ndarje për karta dhe 2 xhepa.
Materiali: Lëkurë
Madhesia: 10,5 x 8,5 x 1 cm

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

4,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

8,800 Lekë

Bllok shënimesh A5

3,900 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

68,000 Lekë

Portofol për karta

5,400 Lekë