Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

Riprodhim i Deklaratës së Pavarësisë, gdhendur në mermer i bardhë dhe mbështetur në një suport druri.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

4,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Set enoteke

7,200 Lekë

Depozitë baterie lëvizëse (me lidhje fizike)

5,700 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në dru)

4,200 Lekë

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

2,420,000 Lekë