Kapaku i kodikut Aureus Anthimi (riprodhim në bronx)

Dimensionet e kapakëve 23x17x9cm.
Materiali: kapaku rezinë me pluhur mermeri dhe fibra xhami
me pigment kolorik në imazh bronxi.
Pjesa e brendshme dru dhe fletë e hapur.
Aplikimi: Perpunim 3D. Punim ne volum me lartesi
10-18mm. Përpunim me detajet me të imta sipas
origjinalit.
Druri punuar 3D me damarë dhe detaje të imta në volum me lazer.
Faqja e brendshme printuar në reliev dhe me llak.
Pjesa e drurit pozicionohet në mes të kapakeve
dhe mbi të të ketë fletën e hapur të printuar.


Afati i lëvrimit: 50 ditë pasi është kryer pagesa.

2,380,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Fragment nga kodiku Aureus Anthimi

3,900 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Filxhan i madh në qeramikë

2,100 Lekë

Kravatë, butona (set)

14,000 Lekë