Fragment nga kodiku Beratinus Purpureus (Riprodhim)

Me dimensione 32x26cm për fletën dhe 5 cm lartësi
për pjesën fragmentare të mbylljes anësore.
Ngjyra: sipas modelit.
Materiali: rezinë me pluhur mermeri dhe
fibra xhami me pigment kolorik me imazh bronxi.
Aplikimi: përpunim 3D. Punim në volum me lartesi 10-18mm.
Përpunim me cilësi në detajet me të imta sipas origjinalit.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

1,190,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë formuese (puzzle) dhe top

2,700 Lekë

Varëse argjendi (Medalioni i Kamenës)

100,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,500 Lekë

Orë muri

4,600 Lekë