Depozitë baterie (Power bank)

Depozitë baterie lëvizëse me lidhje "wireless" për telefonë apo çdo paisje elektronike, 5000 WAT, 4 dioda që tregojnë nivelin e baterisë. Microusb 5V/2V. Objekti është i dekoruar me fragmente dokumentesh.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

4,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

9,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,000 Lekë

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

3,000,000 Lekë

Lojë 3 në 1

7,000 Lekë