Kravatë, butona (set)

Set: binjakë/ butona këmishe, kravatë
Kravate e bardhe
Kravate e bardhe me mase standarte

Butonat
Butonat janë në çelik inox.


Afati i lëvrimit: 5 ditë ditë pasi është kryer pagesa.


14,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Stilolapsa (set,2 cp)

4,400 Lekë

Lojë formuese (puzzle)

1,800 Lekë

Filxhan i madh në qeramikë

2,100 Lekë

Set zyre: stirolapsa dhe hapëse letre

5,900 Lekë