Stilolapsa (set,2 cp)

Set me 2 stilolapsa me firmat e personaliteteve shqiptare. Stilolapsat janë vendosur në një mbajtëse lëkure të zezë.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,000 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

1,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në mermer)

5,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

9,000 Lekë