Lojë (kuba me numra dhe gërma)

Lojë, kuba druri me gërmat e alfabetit shqip, dhe numrat nga 1 në 9. Kubat janë vendosur në një kuti druri të dekoruar me imazhet e pullave të emetuara për 10 vjetorin e themelimit të Mbretërisë Shqiptare në 1938.

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Filxhanë për kafe, në qeramikë (4 cp)

3,000 Lekë

Lojë 3 në 1

7,000 Lekë

Çantë shpine

6,000 Lekë

Deklarata e Pavarësisë (gdhendje në inoks)

3,000 Lekë