Bllok, mbajtëse kartvizitash, mbështetës për "mouse" dhe "flash" usb (set)

Set zyre me: Bllok shënimesh i cili është dekoruar me fragmente dokumentesh, mbajtëse kartëvizitash dekoruar me vula nga shoqëritë shqiptare jashtë vendit në fillim shek. XX, mbështetësi për “mouse” është dekoruar me imazhe të urdhërave dhe medaljeve dhëna gjatë viteve, dhe Flash USB është i gjithi në dru bambuje

Afati i lëvrimit 5 ditë pasi është kryer pagesa.

6,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Lojë formuese (puzzle) dhe top

2,000 Lekë

Varëse argjendi (fragment nga Deklarata e Pavarësisë dhe Ismail Qemalit)

60,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

9,000 Lekë

Deklaratë e Pavarësisë (në formë pergamene)

1,000 Lekë