Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

Dimensionet e kapakëve 32x27x6
cm.
Materiali: kapaku rezinë me pluhur mermeri dhe
fibra xhami me veshje me fletë argjendi të hollë.
Pjesa e brendshme dru dhe fletë e hapur.
Aplikimi: Përpunim 3D. Punim në volum me lartësi 10-18mm.
Përpunim me detajet më të imta sipas origjinalit.
Druri punuar 3D me damarë dhe detaje të imta në volum me lazer.
Faqja e brendshme printuar në reliev dhe me llak.
Pjesa e drurit pozicionohet në mes të kapakëve
dhe mbi të të ketë fletën e hapur të printuar.


Afati i lëvrimit: 50 ditë pasi është kryer pagesa.

2,420,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Fragment dokumenti (në formë pergamene)

3,000 Lekë

Fragment nga kodiku Aureus Anthimi

3,900 Lekë

Lojë formuese (puzzle) dhe top

2,700 Lekë

Çakmak metalik, me figurën e Ismail Qemalit

2,400 Lekë