Lojë formuese (puzzle) dhe top

Lojë formuese (puzzle) dhe top. Përmasat 2 1 x 1 5 c m ose A5. Loja ka imazhe nga piktura të njohura shqiptare

Afati i lëvrimit: 5 ditë pasi është kryer pagesa.

2,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit

Kalendari i Hasan Tahsinit

2,500 Lekë

Kapaku i kodikut Beratinus Purpureus (riprodhim në argjend)

3,000,000 Lekë

Lojë (kuba me numra dhe gërma)

2,000 Lekë

Bllok, ushqyes telefoni "wireless" dhe gotë kafe/çaji (set)

9,000 Lekë